www.AlamGhaib.com Contac

Ijazah ilmu Tarik Barang Ghaib

1
Ijazah Ilmu tarik Barang

Kita sering dengar dimana terdapat kisah-kisah penarikan barang seperti keris, geliga, Duit dan lain-lain lagi. Namun kita sering beranggapan perkara ini adalah suatu penipuan atau silap mata.Bagaimana pula dengan mereka yang telah mengalaminya? Untuk makluman Tuan/ Puan, perkara ini benar-benar wujud bukan penipuan! Disini kita akan buktikan dimana kebenaran atau kesahihan cerita yang telah lama kita dengar dan masih tak pupus berkenaan i.tu. kali ini kami tidak mahu lakukan penarikan barang tersebut, tetapi kami akan menurunkan pengisian tentang ilmu itu dan Tuan/Puan akan lakukannya sendiri .Kebenarannya akan terbukti jika anda lakukan sendiri.Bukan lagi magic atau tipu helah.

Anda hanya perlu melalukan beberapa amalan zikir dan mematuhi segala syarat atau pantang yang telah ditetapkan.Proses pengisian atau Tranfer ilmu ini memakan masa selama 1 bulan. Anda boleh datang sendiri ke Pusat Rawatan Kami atau boleh dilakukan dengan jarak jauh. Setelah pengisian ini selesai dijalankan selama 20 hari maka bolehlah anda mengujinya, yang menariknya anda tidak perlukan lagi barang-barang perantara seperti delima kebal, keris berdiri sendiri , geliga tembus pandang dan lain-lain lagi. Ikuti langkah mudah yang hanya perlu dilakukan di rumah sahaja.

Carilah sesiapa sahaja sahabat atau rakan yang mungkin mendapat alamat atau mimpi tertentu berkaitan barang yang ingin diberikan , jika memang benar itu rezekinya dengan Kuasa Allah maha zahirlah barang yang ingin diberikan. Anda juga mampu menarik barang dari rumpunan serai yang berbunga.

 

PEMBAYARAN

1) Sila masukkan duit RM 1400.00 terlebih dahulu kedalam Akaun yang tertera dibawah,kemudian sms

<IJAZAH TARIK BARANG > <TOTAL (RM)><BANKER><DATE(HH:MM:SS)><NAMA
PENUH><NAMA IBU> DAN SMS KE  
Untitled Document

019-4331945

 

2 )Anda dikehendaki menyediakan:
  a) Kemiyan 10 kg
  b) Limau nipis 20 biji

   3) Kemudian hubungi Untitled Document

019-4331945

jam 9.30-12.00 mlm untuk jampi jarak jauh


4) Kami akan beri arahan selanjutnya melalui perbualan telifon.

Untitled Document

Sekiranya anda mempunyai beberapa soalan anda boleh terus hubungi saya di
019-4331945
admin@jejakpanglima.comPEMBAYARAN

account2.gif

 

 

 

 

Untitled Document