www.AlamGhaib.com Contac

Permohonan Senjata Ghaib1

Permohonan Senjata Ghaib ke dalam Tubuh

Gambaran


Assalammualaikum, pernahkan anda mendengar senjata ghaib? Senjata ghaib berasal dari alam bunian, pernahkah anda mendengar,ada orang mengatakan bahawa mereka ingin menghzahirkan barang ghaib.Ya barang inilah yang dimaksudkan. Sebenarnya bukan senjata ghaib sahaja yang boleh ditasak masuk, namun semua barang ghaib yang tidak mampu dizahirkan seperti delima merah,besi kursani, besi kuning dan lain-lain juga boleh ditasak masuk.Senjata ghaib bersifat tidak zahir, boleh menembusi dinding, kereta,rumah dan sebagaiya.Fungsinga hanya pada yang ghaib.Kejadian manusia juga terdiri dari Zahir dan Ghaib, senjata ini lebih kepada pukulan terhadap batin sahaja kepada tidak zahir, sungguh pun sedemikian, kami akan mengajar anda menyentuh senjata ini menggunakan kulit yang zahir, juga bertindak kepada ZAHIR DAN GHAIB.

Anda boleh memilih dari asas2 senjata, sepeti keris,parang,badik,tombak,panah dan lain2, Tetapi setiap senjata perlu diminta kepada si pemberi (org ghaib) dan setiap senjata mempunyai nama tertentu sebagai contoh, PARANG NAGA API, KERIS GUNUNG LAYANG dan sebagainya. Nama senjata ini akan kami diberitahu pada anda sewaktu sebelum pengisian dijalankan,serta kaedah dan amalan yang tertentu.

Kegunaan senjata ghaib ini lebih kepada ilmu mempertahankan diri, juga boleh diarah kemana-mana yang diingini. Jika diniatkan kearah kebaikan, maka baiklah jadinya tetapi jika kearah keburukan, suatu masa akan makan diri tuannya.

CARANYA

1) Sila masukkan duit (RM 280) terlebih dahulu kedalam Akaun yang tertera dibawah,kemudian sms

<SENJATA GHAIB ><TOTAL (RM)><BANKER><DATE(HH:MM:SS)><NAMA PENUH><NAMA IBU><ALAMAT>
DAN SMS KE  
Untitled Document

019-4331945

 


2 )Anda dikehendaki menyediakan:
   a) 7 biji limau nipis
   b) Air telaga 1 baldi

   3) Kemudian hubungi Untitled Document

019-4331945

jam 9.30-12.00 mlm untuk pengisianya

 

4) Saya akan beri arahan selanjutnya melalui perbualan telifon.

Untitled Document

Sekiranya anda mempunyai beberapa soalan anda boleh terus hubungi saya di
019-4331945
admin@jejakpanglima.comPEMBAYARAN

account2.gif

 

 

 

 

Untitled Document