www.AlamGhaib.com Contac

KAEDAH RAWATAN ALAM GHAIB


1

Assalammualaikum / salam sejahtera, kami mengharapkan anda berada didalam keadaan yang baik-baik sahaja, untuk makluman, pusat rawatan kami menjalan 2 kaedah rawatan diantaranya rawatan Jarak dekat dan rawatan jarak jauh. Untuk rawatan jarak dekat anda dikehendaki datang kemana-mana cawangan berhampiran untuk sesi rawatan atau kami hadir ke tempat anda, manakala untuk rawatan jarak jauh pula anda tidak perlu hadir hanya perlu menghubungi melalui telefon. Walaubagaimana pun bukan semua rawatan mampu diselesaikan dengan cara jarak jauh.

Rawatan Jarak dekat
Sebaik-baiknya sebelum anda hadir hubungilah kami terlebih dahulu, kerana terdapat beberapa barang yang perlu anda bawa bersama sewaktu rawatan dijalankan. Hubungilah kami untuk mengetahui barangan yang sesuai dibawa untuk setiap penyakit yang anda alami.

Rawatan Kerumah
Kami juga ada menjalankan rawatan kerumah terutamanya bagi mereka yang tidak berkemampuan serta uzur untuk hadir ke pusat rawatan kami. Tidak kisahlah sejauh mana anda tinggal insallah kami akan hadir Hubungi TLP KAMAL- 0194331945 untuk temujanji.

Rawatan Jarak Jauh
Untuk menjalankan rawatan jarak jauh, anda perlu mempunyai sebuah telifon dimana ianya akan digunakan sewaktu sesi rawatan. Rawatan jarak jauh boleh dilakukan pada bila-bila masa sahaja. Rawatan-rawatan kecemasan seperti Histeria dan kerasukan boleh dijalankan secara jarak jauh sebenarnya. Apa yang perlu dilakukan hanyalah menghubungi pihak kami lalu menceritakan apa-apa permasalan atau penyakit yang anda hadapi atau orang lain. Kemudian pihak kami akan memberi kaedah serta barangan yang diperlukan sewaktu proses ingin dijalankan. Hubungi (TLP KAMAL- 0194331945)

Tidak perlulah rasanya sekiranya kami menyenaraikan segala bentuk rawatan yang dijalankani.Berhubunglah secara terus dengan kami, insallah setiap penyakit ada ubatnya mahu yang ghaib ataupun yang Nyata.NAMA
1
1
1
TLP KAMAL 019-4331945 alamghaibcom@gmail.com 22EC6C3C


 

SENARAI CAWANGAN KAMI

 

KUALA LUMPUR
PUSAT RAWATAN ALTERNATIF
M2-B / 22 Jalan Pandan Indah 4/3A,
Taman Pandan Indah, 55100 Kuala Lumpur

019-4489794

SABAH
PUSAT RAWATAN ALTERNATIF
1st Floor, Lot 9, Pekan Lok Kawi,
Kinnarut, Kota Kinabalu, Sabah
014-5639007 / 016-8424554