www.AlamGhaib.com Contac

QADAM / Orang Iringan


1

Qadam Untuk Sebarang Tujuan


  

Assalammualaikum. Bila disebut qadam sudah pastinya ramai yang menggambarkan sebagaimana yang telah anda fahami, begitu banyak persoalan yang timbul seperti adakah ianya akan membuat akan sukar untuk meninggal? Adakah ianya syirik? Adakah ianya akan mengganggu anak bini? adakah ia akan membuat anda susah? Dan pelbagai-bagi soalan yang menggambarkan seolah-olahnya Qadam atau orang iringan ini tidak baik, jahat, iblis , saka, hantu dan sebaginya. Jika kesemua perkara diatas berlaku pada orang yang memiliki Qadam atau orang iringan sudah pastinya saya sendiri tidak berminat untuk memilikinya.

Untuk makluman anda Qadam ini terdiri dari 2 jenis, pertamanya dari unsur "Anmadil" dan yang keduanya dari unsur "Hainan" . Golongan Anmadil adalah dari golongan yang baik-baik, mereka ini adalah dari Agama Islam , menjalani perkara-perkara yang disuruh dan meninggalkan perkara yang dilarang. Manakala golongan Hainan adalah dari golongan yang melakukan kejahatan dan kebinasaan, mereka ini melakukan perkara-perkara yang dilarang dari Allah.

Sekarang mungkin anda sudah mula fahami tentang persoalan yang bermain difikiran. Jadi jelaslah sekarang Anmadil (Baik) dan Hainan (Jahat). Jadi serinya anda mengambil Qadam Hainan sebagi dampingan sudah pastinya anda akan mendapat susah dan anda akan diganggu seluruhnya. Manakala sekiranya Qadam dari Anmadil dijadikan dampingan insallah anda akan didorang juga melakukan kebaikan serta melakukan perkara-perkara yang baik.


Terdapat Pelbagai Qadam serta fungsinya

a) Qadam Pemurah Rezeki
* Membantu melancarkan berkaitan kerezekian, sangat sesuai bagi mereka yang ingin mencari pekerjaan, perniagaan dan lain-lain.

b) Qadam Penjaga Diri pendinding
* Membantu dalam membentengkan diri dari terkena gangguan Nyata dan Ghaib! seperti gelas pecah apabila minuman diisi racun.

c) Qadam Pemanis dan pemikat
* Menaikkan keserian dan pemanis wajah bagi tujuan perniagaan, pasangan bercinta, pasangan berkahwin dan lain-lain.

d) Qadam penggerun
* Amat sesuai bagi mereka yang menjalankan pekerjaan seperti penguat kuasa, mengarah pekerja supaya mendengar arahan atau nasihat. Segala kata-kata dihormati dan dipatuhi

e) Qadam Persilatan
* Didatangi ilmu persilatan sewaktu kecemasan, walau anda jahil berkaitan silat.

f) Qadam Guru Agama
* Membimbing anda didalam hal-hal keagamaan sebagai contoh , mengingatkan anda waktu solat (kejut waktu subuh) , menghalang anda dari melakukan perkara-perkara yang boleh membawa kerosakan seperti perjudian, maksiat dan lain-lain.

 

JUMLAH ORANG IRINGAN
FUNGSI
KOD UNTUK SMS
1
1 fungsi
1QADAM1
1
6 fungsi
1QADAM6
2
1 fungsi
2QADAM1
10
6 fungsi
10QADAM6
20
6 fungsi
20QADAM6
100
6 fungsi
100QADAM6


Sekiranya anda memilih tanda KOD 1QADAM1 ianya bermaksud, Satu Qadam melakukan 1 tugasan kerja, Tugasan kerja tersebut anda boleh pilih mengikut kesesuaian anda, sekiranya anda menjalani perniagaan , anda boleh memilih Fungsi pemurah rezeki. Kebanyakan orang memilih kod 1QADAM6 , ianya bermaksud 1 Qadam melakukan 6 tugasan iaitu Pemurah Rezeki, Penjaga Diri pendinding, Pemanis dan pemikat, Qadam penggerun, Qadam Persilatan dan Qadam Guru Agama.

Kebanyakan manusia sering memanggil Qadam, tetapi kami memanggilnya "Orang iringan". Apabila selesai proses dampingan orang iringan ini akan dikenalkan kepada anda serba sedikit tentang latar belakangnya, Seperti umur, agama, nama dan sifatnya. Untuk makluman, sebenarnya tidak salah untuk kita berdamping atau bersahabat dengan Orang-orang iringan ini kerana, mereka juga mahluk ciptaan Tuhan, Meraka juga menyembah cuma mereka ini dialam yang berbeza. Konsepnya begini,

"Saya meminta pertolongan dari pihak polis untuk menjaga keselamatan rumah saya takut-takut ada berlaku kecurian"

"Saya meminta pertolongan dari Qadam untuk menjaga keselamatan rumah saya takut-takut ada berlaku kecurian"

Di atas adalah situasi yang sama,cuma bezanya pertolongan itu diminta dari alam yang berbeza.Cuma apa yang saya ingin nasihatkan disini, walau apa juga situasi ingatlah setiap perkara datangnya dari ALLAH yang maha kuasa, pegangan ini harus ditanam atau dipahat kedalam hati anda. Supaya setiap perlakuan anda mendapat safaat dan keredhaan allah. Insallah.

"SETIAP PERKARA YANG TERJADI ITU ADALAH DATANGNYA DARI ALLAH,TIADA KUASA LAIN SELAIN ALLAH"

 

Kebanyakan mereka yang mengambil dampingan, mereka boleh melihat, bercakap, mendengar dan merasai kehadiran Qadam ini. Kebiasaanya, sewaktu hari pertama penerimaan anda tidak mampu merasainya, dalam masa seminggu anda akan tahu akan kewujudannya, Qadam akan beritahu kewujudannya dengan berbagai cara sebagai cantoh:

1. Di waktu malam kita akan terdengar orang memberi salam dan mengetuk pintu rumah.Dan bila kita buka pintu, tiada siapa disana.Bila berlaku keadaan begini sila buka pintu dan jemput dia masuk walaupun kita tidak nampak.
2. Terdengar orang berjalan-jalan didalam rumah.
3. Ternampak kelibat yang lalu dikawasan dalam rumah.
4. Didatangi dalam mimpi
5. Berbisik ke telinga atau hati (gerakan hati meraka yang mengambil Qadam lebih peka dari biasa)

Namun Qadam tidak akan membuat Tuannya berada dalam ketakutan.Cuma sekadar ingin memberitahu akan kewujudannya bersama Tuannya. Untuk makluman Qadam ini tidak boleh mengganggu keluarga,anak-anak dan orang lain, INI QADAM/PENDAMPING BUKAN SAKA.Sekiranya suatu masa anda tidak memerlukannya lagi, anda tidak perlu mencari bomoh untuk membuangnya.Cukup sekadar bercakap dengan qadam tersebut menyuruh ia pergi.Dan ia akan pergi. Qadam yang akan didampingkan adalah dari golongan Anmadil Rijalul Ghaib.

Qadam akan cuba berhubung dengan Tuannya dengan berbagai cara, sebagai contoh
1. Berbisik terus ketelinga
2. Berbisik terus ke hati (GERAK HATI)
3. Berjumpa melalui mimpi
4. Ular besar melintasi jalan raya tujuan seakan-akan menghalang.
5. Dan lain-lain cara
 

CARANYA


1) Sila masukkan Fidiah terlebih dahulu kedalam Akaun yang tertera dibawah,kemudian sms

<KOD ><TOTAL (RM)><BANKER><DATE(HH:MM:SS)><ALAMAT>
DAN SMS / Whatsapp KE  
Untitled Document

019-4331945

 


2 )Anda dikehendaki menyediakan:
a) Segelas air masak
b) 2 biji tamar
c) Tempat yang tiada gangguan
d) Berwuduk
e) Tasbih
f) Sejadah


   3) Kemudian hubungi Untitled Document

019-4331945

jam 9.30-12.00 mlm untuk jampi jarak jauh sekali gus menghantar
       Qadam tersebut kepada anda.

 

4) Saya akan beri arahan selanjutnya melalui perbualan telifon.

PERTANYAAN

Untitled Document

Sekiranya anda mempunyai beberapa soalan anda boleh terus hubungi saya di
019-4331945
admin@jejakpanglima.com
PEMBAYARAN

account2.gif

 

 

 

 

Untitled Document